Website realizat de Global Design
Facebook VIDEO VIDEO   Calculator orientativ de pret
Mail

Tamplarie PVC si ALUMINIU!Substanta din care sunt fabricate elementele de tamplarie PVC, respectiv PVC-ul, prezinta o serie de caracteristici care il recomanda drept material extrem de durabil. Acesta este motivul pentru care produsele de tamplarie PVC ofera importante beneficii economice si ecologice: 

Rezistenta la factorii de mediu
Produsele de tamplarie PVC au mare rezistenta la actiunea diverselor substante chimice, precum acizii, bazele, etc. Drept urmare, ferestrele cu tamplarie PVC au si o rezistenta deosebita la actiunea diversilor factori de mediu.
Mai mult decat atat, o serie de teste la care au fost supuse elementele de tamplarie PVC au demonstrat o rezistenta deosebita la uzura fizica. Aceasta rezistenta face ca ferestrele cu tamplarie PVC sa-si pastreze pt o lunga perioada de timp caracteristicile de culoare, precum si proprietatile fizice. 

Intretinere usoara. Ferestrele de tamplarie PVC sunt extrem de usor de curatat datorita suprafetelor netede si lipsite de porozitati.

Izolare termica si fonica. Produsele de tamplarie PVC confera un nivel ridicat de izolare termica si fonica, datorita substantelor constituiente.

Confort pentru spatiul dumneavoastra
Pentru a asigura confort spatiului de locuit orice produs de tamplarie trebuie sa prezinte un coeficient de permeabilitate cat mai mic. Permeabilitate este proprietatea unei ferestre inchise de a permite aerului sa treaca. Ferestrele cu tamplarie PVC au fost supuse la trei teste diferite. In urma testelor efectuate a fost constatat un nivel sacazut al permeabilitatii prezentat de elementele de tamplarie PVC. 

Protectia antiefractie prin folosirea geamurilor speciale si a mecanismelor de inchidere de inalta siguranta. Indeplinirea cerintelor de statica prin regidizarea interioara a profilului cu armaturi din otel zincat.

Pentru mai multe informatii si comenzi asteptam sa ne contactati!