Website realizat de Global Design
Facebook VIDEO VIDEO   Calculator orientativ de pret
Mail

Usi cu resistenta la frig!



Usile frigorifice sunt destinate izolarii termice pentru diferite spatii de productie.
Sunt folosite in industria alimentara,farmaceutica sau pentru inchiderea depozitelor frigorifice din supermarketuri. Reprezinta o solutie optima pentru inchiderea depozitelor de legume sau fructe, depozite ce necesita o temperatura constanta scazuta.

Sunt disponibile diverse variante de usi frigorifice:

USI FRIGORIFICE BATANTE CU UN CANAT

Sunt realizate din otel inoxidabil prin turnare directa si au o grosime intre 70 si 120mm. Izolatia acestora este realizata din poliuretan iar balamalele si manerul usii sunt fabricate din materiale compozite rezistente la coroziune.

USI FRIGORIFICE BATANTE CU DOUA CANATE
Sunt realizate din otel inoxidabil prin turnare directa si au o grosime intre 70 si 120mm. Usile sunt delimitate de o garnitura ce are rolul de etansare.

USI FRIGORIFICE CULISANTE
Sunt recomandate pentru inchiderea depozitelor frigorifice de dimensiuni mari, acolo unde spatiul nu permite folosirea usilor batante simple.
Usile culisante pot fi dotate si cu automatizari pentru a usura accesul.
Sunt realizate din otel inoxidabil prin turnare fiind prevazute cu garnituri de etansare.

USI FRIGORIFICE SECTIONALE
Pot fi echipate cu automatizare pentru a usura actionarea acesteia. Sunt realizate in functie de dimensiunile dorite putand fi prevazute cu usa pietaonala sau ferestre pentru iluminare.

USI FRIGORIFICE FLIP-FLAP
Reprezinta cea mai simpla si ieftina modalitate de inchidere pentru un spatiu frigorific. Totusi eficienta acestora este mult mai mica decat in cazul usilor realizate din otel. Usile flip-flap reduc posibilitatea de accidentare oferind o vizibilitate maxima.

PERDELE FRIGORIFICE
Perdelele frigorifice sunt realizate din benzi de PVC dispuse independent pe o rama de fixare. Acestea sunt foarte eficiente iar intretinerea acestora este foarte simpla. In caz de deteriorare se pot inlocui benzile problematice fara a fi nevoie sa se schimbe intreg sistemul.