Website realizat de Global Design
Facebook VIDEO VIDEO   Calculator orientativ de pret
Mail

Usi rapide cu rulare.


Usi rapide
Usile noastre rapide cu rulare va asigura accesul imediat in interiorul oricarui spatiu de depozitare.
In componenta lor intra o cortina din poliester care se deplaseaza cu ajutorul unui motor, fie electric fie manual, pe un ghidaj metalic.
In timpul rularii, usile rapide sunt stranse intr-o caseta special creata, aceasta incorporand toate mecanismele utilizate in antrenarea cortinei. Prin acest sistem de cortina flexibila modulara, erorile de manevrare se pot corecta imediat, in timp ce partile deteriorate se pot inlocui foarte usor.

Usi rapide cu rulare pentru interior

Usile rapide cu rulare pentru interior sunt ideale pentru a delimita spatiile din interiorul cladirilor, fiind destinate traficului intens.
In cazul in care acest mecanism a fost utilizat gresit, cortina sistemului se poate deplasa de pe ghidajul de deplasare, insa printr-o simpla actionare sus-jos sistemul, se poate reparara imediat. Usi rapide

Usi rapide cu rulare – pentru exterior

Usile rapide cu rulare pentru exterior sunt de asemenea potrivite traficului intens pentru care usile operative sunt absolut necesare, avand un design adaptat folosirii indelungate. In plus, aceste usi au dispozitive suplimentare de siguranta si sunt modulare, componentele avand posibilitatea sa fie inlocuite cu usurinta. Sunt ideale pentru hipermarketuri, depozite, service-uri auto, magazine, si centre comerciale.

Usi rapide cu rulare pentru domeniul alimentar si farmaceutic

Acest gen de usi sunt ideale pentru a fi montate in interiorul depozitelor din categoria celor speciale, si anume magazine si depozite alimentare, depozite farmaceutice, etc.